10 redenen om Super Secret te bestellen voor je activiteit in de Ardennen

1. Verschillende activiteiten voor iedereen
Super Secret is ideaal voor diverse groepen met kinderen die een leuke en spannende buitenactiviteit zoeken. Leer Vielsalm beter kennen met fotozoektocht Super Snap, ga voor de actie en spanning met gps-spel Super Cops of maak van je kinderen echte detectives met schattenjacht Super Secret. Super Cops en Super Snap zijn ideaal voor een vrijgezellenfeest, teambuilding of schooluitstap met jongeren uit het secundair onderwijs. Super Secret is populair op verjaardagsfeesten, familiefeesten en schoolreizen in het lager onderwijs.

2. Pionier in Europa
De citygames van Das box worden al 10 jaar over heel Europa gespeeld en zijn uitgegroeid tot een vaste waarde onder de citygames voor een dagje weg. Toch worden ze heel regelmatig vernieuwd, zodat ze steeds heel nieuw blijven aanvoelen.

3. Betaalbare activiteiten
De activiteitenen van Das Box zijn heel betaalbaar. Veel goedkoper dan andere citygames, zodat je nog geld overhoudt voor een etentje met je groep. Ideaal voor een goedkoop vrijgezellenfeest.

4. Geen voorbereidingswerk
De groepsactiviteiten van Das Box zijn meteen klaar om te spelen. Je hoeft dus zelf geen vragen of opdrachten te bedenken. De hele spelinhoud bevindt zich in de doos en de app die bij het spel hoort. In de dozen zitten ook een aantal nuttige en leuke extra’s.

5. Technologisceh snufjes
De games maken gebruik van de nieuwste interactieve mogelijkheden zoals chatbots en speciale snufjes op je smartphone.

6. Iedereen werkt samen
Niet alleen de spelers achter de telefoon of tablet zijn betrokken bij het spel. Door spelkaartjes met opdrachten toe te voegen, betrekken we ook de andere spelers bij het stadsspel.

7. Speel wanneer je wil
Je gebruikt de activiteiten van Das Box wanneer jij wil. Wat vroeger of later op je uitstapjes beginnen? Geen probleem. Je kan met onze boxen ook makkelijk een last minute vrijgezellenfeest of last minute teambuilding organiseren.

8. Speel in alle weersomstandigheden
De activiteiten van Das Box kunnen ook bij regenweer gespeeld worden. Onze boxen en hun inhoud kunnen wel tegen wat regen. Is het echt onmogelijk om te spelen, dan kan je de activiteit gewoon verplaatsen naar een beter moment, zonder de annuleringskosten die je normaal gezien aan aan een teambuilding bureau zou betalen.

9. Inclusief leuke extra’s
Onze games bevatten allerlei handige extra’s zoals een gedrukte handleiding, een handig overzicht van de spelregels én een powerbank die je toestel opgeladen houdt tijdens de citygame.

10. Speel waar je wil
Jij kiest waar je het spel wil spelen. Wil je toch liever in een stad spelen, dan kan dat onder andre in Aalst, Antwerpen, Aywaille, Blankenberge, Brugge, Bouillon, Brussel, Diest, Diksmuide, Durbuy, Genk, Gent, Hasselt, Ieper, Knokke-Heist, Kortrijk, Leuven, La-Roche-en-Ardenne, Luik, Malmedy, Marche-en-Famenne, Mechelen, Namen, Oostende, Oudenaarde, Sint-Truiden, Spa, Stavelot, Tongeren, Turnhout en Vielsalm.

Je kan ook in Nederland spelen: Amsterdam, Rotterdam, Maastricht en Utrecht.