10 redenen om Das Box te bestellen voor je activiteit aan zee

1. Kies waar je wilt spelen
Aan de Belgische kust kan je Super Snap in meerdere steden spelen: Oostende, Knokke-Heist en Blankenberge. Super Secret kan je in elke buurt, de duinen of het bos spelen. Na de activiteit zitten jullie meteen goed om de dag verder te zetten in een restaurant of café.

2. Pionier in Europa
De spelen van Das box worden al 10 jaar over heel Europa gespeeld en zijn uitgegroeid tot een vaste waarde onder de groepsactiviteiten. Toch worden ze heel regelmatig vernieuwd, zodat ze steeds heel nieuw blijven aanvoelen.

3. Betaalbare groepsactiviteiten
De activiteiten van Das Box zijn heel betaalbaar. Veel goedkoper dan andere teambuilding activiteiten, zodat je nog geld overhoudt voor een etentje met je groep.

4. Herbruikbare spelen
Meer nog, je kan de boxes meerdere keren gebruiken, zodat je nog meer voordeel haalt uit je aankoop. Je kan de box bijvoorbeeld doorgeven aan andere afdelingen binnen het bedrijf.

5. Geschikt voor iedereen
De spelen zijn geschikt voor heel diverse groepen en behoeften. Leer een stad beter kennen met Super Snap of maak van je kinderen echte detectives met Super Secret. We hebben voor elke uitstap een geschikt spel. Super Snap kan je in de mooiste steden van het land spelen en Super Secret kan je in elke buurt of buurtpark spelen.

6. Technologische snufjes
De games maken gebruik van de nieuwste interactieve mogelijkheden zoals chatbots en speciale snufjes op je smartphone.

7. Iedereen werkt samen
Niet alleen de spelers achter de telefoon of tablet zijn betrokken bij het spel. Door spelkaartjes met opdrachten toe te voegen, betrekken we ook de andere spelers bij het spel.

8. Speel wanneer je wil
Je gebruikt de activiteiten van Das Box wanneer jij wil. Wat vroeger of later beginnen? Geen probleem.

9. Meteen klaar om te spelen
De activiteiten van Das Box zijn meteen klaar om te spelen. Je hoeft dus zelf geen vragen of opdrachten te bedenken. De hele spelinhoud bevindt zich in de doos en de app die bij de citygame hoort. In de dozen zitten ook een aantal nuttige en leuke extra’s.

10. Speel in alle weersomstandigheden
De activiteiten van Das Box kunnen ook bij regenweer gespeeld worden. Onze boxen en hun inhoud kunnen wel tegen wat regen. Is het echt onmogelijk om te spelen, dan kan je het stadsspel gewoon verplaatsen naar een beter moment, zonder annuleringskosten.
Je kan ook spelen in Aalst, Antwerpen, Aywaille, Blankenberge, Brugge, Bouillon, Brussel, Diest, Diksmuide, Durbuy, Genk, Gent, Hasselt, Ieper, Knokke-Heist, Kortrijk, Leuven, La-Roche-en-Ardenne, Luik, Malmedy, Marche-en-Famenne, Mechelen, Namen, Oostende, Oudenaarde, Sint-Truiden, Spa, Stavelot, Tongeren, Turnhout en Vielsalm.

Bekijk ook ons aanbod met activiteiten in de Ardennen.