10 redenen om Das Box te bestellen voor je bedrijfsuitstap

  • 1 De activiteiten van Das Box zijn meteen klaar om te spelen. Je hoeft dus zelf geen teambuilding spelletjes met vragen en opdrachten te bedenken. De hele spelinhoud voor je bedrijfsuitstap bevindt zich in de doos en de app die bij het spel hoort.
  • 2 De groepsactiviteiten van Das Box zijn heel betaalbaar. Veel goedkoper dan andere teambuilding activiteiten.
  • 3 Meer nog, je kan de boxes meerdere keren gebruiken, zodat je nog meer voordeel haalt uit je aankoop. Je kan de box bijvoorbeeld doorgeven aan andere afdelingen binnen het bedrijf.
  • 4 De spelen zijn geschikt voor heel diverse groepen en behoeften. Leer een stad beter kennen met het fotozoektocht spel Super Snap, ga voor de actie en spanning met Super Cops of maak van je kinderen echte detectives met Super Secret. We hebben voor elke uitstap een geschikt spel. Super Cops kan je in elke stad ter wereld spelen, Super Snap in de mooiste steden van het land en Super Secret kan je in elke buurt of buurtpark spelen.
  • 5 De games maken gebruik van de nieuwste interactieve mogelijkheden zoals chatbots en speciale snufjes op je smartphone.
  • 6 Je gebruikt de activiteiten van Das Box waar en wanneer jij wil. Je hoeft je dus niet ver te verplaatsen om een stadsspel te kunnen spelen. Wat vroeger of later beginnen op je uitstapjes? Geen probleem.
  • 7 De spelen van Das box worden al 10 jaar over heel Europa gespeeld en zijn een vaste waarde onder de bedrijfsuitstappen geworden. Toch worden ze heel regelmatig vernieuwd, zodat ze steeds heel nieuw blijven aanvoelen..
  • 8 Alles wat je nodig hebt voor de teambuilding activiteit zit in de box. Ook een duidelijke handleiding en andere nuttige extra’s. Omdat je de spelen heel snel kan organiseren, worden ze vaak ingezet voor een last minute teambuilding.
  • 9 De activiteiten van Das Box kunnen ook bij regenweer gespeeld worden. Onze boxen en hun inhoud kunnen wel tegen wat regen. Is het echt onmogelijk om te spelen? Dan kan je de activiteit later laten plaatsvinden, zonder de annuleringskost die je bij een teambuilding bureau zou betalen.
  • 10 Je speelt de citygame in een stad naar keuze. Jullie zitten dus meteen goed om jullie dag verder te zetten in een restaurant of café.

Je kan spelen in onder meer: Aalst, Antwerpen, Blankenberge, Brugge, Brussel, Diest, Diksmuide, Genk, Gent, Hasselt, Ieper, Knokke-Heist, Kortrijk, Leuven, Luik, Mechelen, Namen, Oostende, Oudenaarde en Turnhout. Daarnaast hebben we ook een aanbod voor de zee (Belgische Kust), Limburg en teambuilding in Amsterdam, Maastricht, Parijs, Rotterdam en Utrecht.