10 redenen om Das Box te bestellen voor je dagje weg

  • 1 Leer op je uitstap een stad beter kennen met Super Snap, ga voor de actie en spanning met Super Cops of maak van je kinderen echte detectives met het spannende schattenjacht spel Super Secret. We hebben voor elke uitstap een geschikt spel. Super Cops kan je in elke stad ter wereld spelen, Super Snap in de mooiste steden van het land en detectivespel Super Secret kan je in elke buurt of buurtpark spelen.
  • 2 De spelen van Das box worden al 10 jaar over heel Europa gespeeld en zijn uitgegroeid tot een vaste waarde onder de groepsactiviteiten. Toch worden ze heel regelmatig vernieuwd, zodat ze steeds heel nieuw blijven aanvoelen.
  • 3 De activiteiten van Das Box zijn heel betaalbaar. Veel goedkoper dan andere groepsactiviteiten, zodat je nog geld overhoudt voor een etentje met je groep.
  • 4 Meer nog, je kan de boxes meerdere keren gebruiken, zodat je nog meer voordeel haalt uit je aankoop. Je kan de box bijvoorbeeld doorgeven aan andere families, afdelingen binnen je organisatie of vereniging, zodat je heel goedkoop een activiteit kan organiseren.
  • 5 De activiteiten van Das Box zijn meteen klaar om te spelen. Je hoeft dus zelf geen vragen of opdrachten te bedenken. De hele spelinhoud bevindt zich in de doos en de app die bij het GPS-spel hoort. In de dozen zitten ook een aantal nuttige en leuke extra’s.
  • 6 De stadsspelen maken gebruik van de nieuwste interactieve mogelijkheden zoals chatbots en speciale snufjes op je smartphone.
  • 7 Niet alleen de spelers achter de telefoon of tablet zijn betrokken bij het spel. Door spelkaartjes met opdrachten toe te voegen, betrekken we ook de andere spelers bij het spel.
  • 8 Je gebruikt de activiteiten van Das Box wanneer jij wil. Wat vroeger of later beginnen aan je uitstapjes? Geen probleem.
  • 9 De activiteiten van Das Box kunnen ook bij regenweer gespeeld worden. Onze boxen en hun inhoud kunnen wel tegen wat regen. Is het echt onmogelijk om te spelen, dan kan je de activiteit gewoon verplaatsen naar een beter moment, zonder de annuleringskosten die een teambuilding bureau zou aanrekenen.
  • 10 Je kan onze stadsspelen in tal van steden spelen. In het centrum vind je altijd een mooie startplek. Na de activiteit zitten jullie meteen goed om de dag verder te zetten in een restaurant of café.

Je kan onder meer spelen in Blankenberge, Brugge, Brussel, Diest, Diksmuide, Genk, Gent, Hasselt, Ieper, Knokke-Heist, Kortrijk, Leuven, Luik, Mechelen, Namen, Oostende, Oudenaarde, Sint-Truiden, Tongeren en Turnhout.