10 redenen om Das Box te bestellen voor je familiefeest

1. Pionier in Europa
De spelen van Das box worden al 10 jaar over heel Europa gespeeld en zijn uitgegroeid tot een vaste waarde onder de groepsactiviteiten. Toch worden ze heel regelmatig vernieuwd, zodat ze steeds heel nieuw blijven aanvoelen.

2. Betaalbare activiteiten
De activiteiten van Das Box zijn heel betaalbaar. Veel goedkoper dan andere zoektochten of GPS-spellen, zodat je nog geld overhoudt voor een etentje met je familie.

3. Hergebruik je spelen
Meer nog, je kan de boxes meerdere keren gebruiken, zodat je nog meer voordeel haalt uit je aankoop. Je kan de box bijvoorbeeld doorgeven aan een gezin dat nog eens wil spelen.

4. Geen extra voorbereiding
De activiteiten van Das Box zijn meteen klaar om te spelen. Je hoeft dus zelf geen vragen of opdrachten te bedenken voor je fotozoektocht. De hele spelinhoud bevindt zich in de doos en de app die bij de citygame of schattenjacht hoort. In de dozen zitten ook een aantal nuttige en leuke extra’s.

5. Spelen voor iedereen
We hebben voor elk wat wils: voor de families met kleinere kinderen is er de Super Secret zoektocht en voor heel gemengde families is Super Snap de ideale box.

6. Technologische snufjes
De games maken gebruik van de nieuwste interactieve mogelijkheden zoals chatbots en speciale snufjes op je smartphone.

7. Iedereen werkt samen
Niet alleen de spelers achter de telefoon of tablet zijn betrokken bij het stadsspel. Door spelkaartjes met opdrachten toe te voegen, betrekken we ook de andere spelers bij het spel.

8. Speel wanneer je wil
Je gebruikt de activiteiten van Das Box wanneer jij wil. Wat vroeger of later beginnen? Geen probleem.

9. Speel in alle weersomstandigheden
De activiteiten van Das Box kunnen ook bij regenweer gespeeld worden. Onze boxen en hun inhoud kunnen wel tegen wat regen. Is het echt onmogelijk om te spelen, dan kan je de activiteit gewoon verplaatsen naar een beter moment, zonder annuleringskosten.

10. Speel in de leukste steden
Je kan in tal van steden spelen. In het centrum vind je altijd een mooie startplek. Na de activiteit zitten jullie meteen goed om de dag verder te zetten in een restaurant of café. Super Secret kan je trouwens overal spelen: kies een aangenaam en veilig spelgebied in je buurt en je kan aan de slag!

Je kan onder meer spelen in Blankenberge, Brugge, Brussel, Diest, Diksmuide, Genk, Gent, Hasselt, Ieper, Knokke-Heist, Kortrijk, Leuven, Luik, Mechelen, Namen, Oostende, Oudenaarde, Sint-Truiden, Tongeren en Turnhout.