Een coronaproof activiteit voor kleine bubbels

Heb je een evenement dat in het water is gevallen door de coronamaatregelen? En wil je dit graag vervangen door een activiteit die coronaproof is en geschikt voor kleine bubbels?

Misschien ben je wel op zoek naar een leuke activiteit voor gezinnen met kinderen die je op een bepaalde locatie wil aanbieden? Bijvoorbeeld tijdens een schoolvakantie of als doorlopende activiteit in een bepaald domein of in een wijk.

Of denk je aan een online evenement waarbij de deelnemers van thuis uit deelnemen?

Das Box heeft de oplossingen klaar voor elk van deze situaties. We hebben spelformaten ontwikkeld die we aanpassen voor jouw organisatie, zoals interactieve wandelingen en zoektochten. Of we kunnen een totaal nieuw spelidee ontwikkelen op maat van jouw verwachtingen.

Download de brochure

De voordelen van onze spelformules

1. Heel betaalbaar We moeten geen nieuw spel ontwikkelen en kunnen bestaande spelformules aanpassen voor jouw organisatie, spelterrein of doelgroep. Hierdoor kunnen we de spelen heel betaalbaar houden.

2. Snel realiseerbaar Door de bestaande spelen aan te passen, kunnen we vrijwel altijd binnen de 6 weken na de bestelling opleveren.

3. Bewezen spelformules Deze spelformules hebben zich al bewezen en worden continu verbeterd op basis van de feedback die we na elk spel vragen aan de spelers.

4. Heel flexibel De spelconcepten zijn heel flexibel, waardoor ze snel kunnen aangepast worden aan steeds wisselende vereisten, zoals een andere doelgroep of spelterrein. Met dezelfde spelsoftware spelen we zowel binnen als buiten, met kinderen of met studenten, 1 uur of een hele dag, voor heel kleine als heel grote groepen, enz…

5. Ook nieuwe spelformules mogelijk Voor De week van de opvoeding werkten we op korte tijd het concept van Studio Sofa uit, waarbij de deelnemende gezinnen elke dag videobeelden instuurden die we monteerden tot leuke video’s op het einde van de dag. De resultaten vind je op de Facebook pagina van Studio Sofa

Download de brochure

Interactieve zoektochten en andere spelformats

Deze formules zijn in 2020 met succes toegepast bij tal van organisaties en op tal van plaatsen:

  • Op stap met Super Sam: interactieve zoektocht in de natuur met kinderen tot 12 jaar
  • Super Secret: detectivespel in bos of park voor kinderen van 8 tot 12 jaar
  • City Safari XL: op ontdekkingsreis in de stad
  • Village Games: gek opdrachtenspel voor gezinnen in het dorpscentrum
  • Lockdown Games: gek opdrachtenspel voor gezinnen of thuiswerkers in huis

Wil jij ook een activiteit uitwerken voor jouw organisatie of gemeente? Download dan de brochure met inspirerende voorbeelden van projecten voor Gezinsbond, Gezinssport Vlaanderen, Gemeentebestuur Dendermonde, Zonhoven, Dadizele, Elsene, Provincie West-Vlaanderen, Expoo en Brugge Studentenstad.

Download de brochure

Bekijk de foto’s