Hoe helpen wij jou voor je last minute teambuilding?

1. Geen extra voorbereiding nodig
De groepsactiviteiten van Das Box zijn meteen klaar om te spelen. De hele spelinhoud voor je uitstap bevindt zich in de doos en de app die bij het spel hoort, kan je makkelijk downloaden. Je kan de teambuilding activiteit dus helemaal zelf organiseren, en dat zonder veel werk! Ideaal voor je last minute activiteit dus.

2. Very last minute? Haal de doos vandaag nog in huis
Je kan de doos meteen aankopen in de winkel en er meteen mee aan de slag gaan. Op de productpagina’s van Super Cops en Super Snap vind je onder ‘Waar kopen?’ alle winkels terug. Een bestelling op onze website komt binnen de twee werkdagen aan.

3. Betaalbare groepsactiviteit
Omdat jij zelf de activiteiten organiseert, heb je geen externe organisator nodig, wat de kostprijs sterk drukt. De games van Das Box zijn dus veel goedkoper dan andere teambuilding activiteiten.

4. Herbruikbare spelen
Je kan de boxen van Das Box meerdere keren gebruiken, zo haal je nog meer voordeel uit je aankoop. Wil een andere afdeling van je bedrijf ook een teambuilding organiseren? Zoekt een vriend of vriendin op het laatste nippertje nog een leuke groepsactviteit? Geef je box gewoon door!

5. Geschikt voor iedereen
Onze games zijn geschikt voor heel diverse groepen en evenementen. Leer een stad beter kennen met Super Snap of ga voor de actie en spanning met achtervolgingsspel Super Cops.

We hebben voor elke uitstap een geschikt spel. Super Cops kan je in elke stad ter wereld spelen, Super Snap in de mooiste steden van het land, maar ook in leuke steden als Amsterdam, Rotterdam, Maastricht, Utrecht en Parijs kan je nog je last minute teambuilding organiseren.

6. Interactieve technologie
Dankzij innovaties als chatbots en speciale snufjes op je smartphone zijn onze games extra interactief!

7. Kies waar en wanneer je speelt
Je gebruikt de activiteiten van Das Box waar en wanneer jij wil. Je hoeft je dus niet ver te verplaatsen om een citygame te kunnen spelen. Wat vroeger of later beginnen op je uitstapjes? Geen probleem.

8. Geprezen games die steeds vernieuwd worden
De spelen van Das box worden al 10 jaar over heel Europa gespeeld en zijn heel populair bij bedrijfsuitstappen. Daarnaast worden ze heel regelmatig vernieuwd, zo blijven ze heel nieuw aanvoelen.

9. Weer of geen weer, plezier gegarandeerd
Bang dat het weer jouw feest in het water zal gooien? Geen zorgen, onze boxen en hun inhoud kunnen wel tegen wat regen. Wil je toch liever wat beter weer afwachten? Verplaats je activiteit naar een ander moment zonder extra kosten, jij beslist!

10. Speel op de leukste locaties
Zin in een avontuurlijk bosspel? Onze spelen in de Ardennen geven je precies wat je wilt! Ben je meer fan van een stadsspel, dan hebben we meer dan genoeg opties voor jou. Kies je favoriete stad en blijf in de buurt om jullie dagje weg verder te zetten in een restaurant of café.

Kies uit steden als Aalst, Antwerpen, Blankenberge, Brugge, Brussel, Diest, Diksmuide, Genk, Gent, Hasselt, Ieper, Knokke-Heist, Kortrijk, Leuven, Luik, Mechelen, Namen, Oostende, Oudenaarde en Turnhout. Daarnaast hebben we ook een aanbod voor de zee (Belgische Kust) en Limburg.