Doe mee met de Corona Movies elke week op zaterdag

Na het grote succes van de Lockdown Games, gaan we nu elke zaterdag samen een leuke video maken. We spelen niet langer meer tegen elkaar, maar we werken samen aan een originele video en we doen eens goed zot in ons kot!

De video krijgt elke keer een thema mee. Waar denken we aan? Om jullie een idee te geven, al deze 2 video’s: The Great Toilet Paper Toss 2020 en deze video van Nafi Thiam en haar collega meerkampsters.

Elke zaterdag plaatsen we om 14 uur het thema van het filmpje op de Das Box Facebook pagina en we geven jullie een aantal aanwijzingen over wat we verwachten van jullie. Jullie kunnen dan aan de slag om met het gezin 1 of meerdere filmpjes op te nemen en op te sturen naar ons via mail, Messenger of Whatsapp.

De leukste filmpjes voegen we samen tot 1 lange video die we die avond publiceren op de Facebook pagina van Das Box. We vermelden daarbij uiteraard alle families die ons een stukje video hebben toegestuurd. We hebben al enkele super leuke thema’s in gedachten en we hopen dat jij er bij zal zijn op onze eerste Corona video op zaterdag 2 mei.

Hoe kan je mee doen?

Schrijf je in, zodat we een goed zicht krijgen op het aantal deelnemers. Je krijgt dan om 14:00 de opdracht per mail gestuurd en ze staat ook nog eens op onze Facebook pagina.

Schrijf je hier in!

Nog heimwee naar de Lockdown Games? Organiseer dan je eigen Lockdown games

Wil je eens onder vrienden, familie of met je collega’s of vereniging spelen op een moment dat het jou goed past? Bijvoorbeeld om een verjaardagsfeestje te vieren of om eens te ontspannen met vrienden of collega’s? Dat kan! We hebben nu versies voor kinderen van 6 tot 12 jaar, 18- tot 23-jarigen en voor collega’s.

Hier lees je hoe zo’n feestje precies in zijn werk gaat.

Op onze website kan je zo’n privé Lockdown Game bestellen

Wil je dit voor een hele grote groep doen, bijvoorbeeld je bedrijf of organisatie, stuur ons dan een mailtje.