Familieuitstap naar Parijs? 10 redenen waarom een Das Box schattenjacht in Parijs de perfecte kinderactiviteit is!

1. Betaalbare kinderactiviteit in Parijs
Met Super Secret heb je een leuke activiteit voor de kinderen en houd je nog genoeg geld over voor de Parijse bezienswaardigheden en cafés.

2. Kant-en-klare activiteit
Voor onze games heb je geen extra materiaal nodig, alles om je schattenjacht te organiseren zit in de doos! Laat een ouder de enveloppen met de detectivetools en aanwijzingen verstoppen en de schattenjacht kan beginnen.

3. Veilig spelen in een van de Parijse parken
Parijs telt heel wat aangename en veilige parken waar Super Secret een hele belevenis wordt. Jij kiest zelf het park waar je wil spelen. Verstop de enveloppen en laat de kinderen op schattenjacht vertrekken!

4. Niewste technologische snufjes
Laat je kinderen de dief opsporen met behulp van leuke snufjes, zoals een UV-lampje en een Augmented Reality kaartje, dat maakt het extra spannend!

5. Geen extra kosten
Technologische snufjes, allemaal goed en wel, maar hoe zit dat met dataverbruik in het buitenland? Sinds kort zijn roamingkosten binnen de EU afgeschaft, je hoeft dus niet bang te zijn van je volgende telefoonrekening.

6. Onze geprezen games nu ook in Parijs
Heb je na het zien van al die spanning zelf ook zin gekregen in een groepsactiviteit? Super! Onze geprezen games Super Cops en Super Snap zijn nu ook in Parijs te spelen.

7. Laat niets in het water vallen
Beloven de weersvoorspellingen weinig goeds? Geen zorgen, onze games kunnen tegen wat regen, dus meer dan een regenjas heb je niet nodig.

8. Kies zelf wanneer je de schattenjacht begint
Liep jullie bezoek aan het Louvre uit, of wil je toch wat langer langs de Seine lopen? Dankzij onze games ben je niet gehaast, kies zelf wanneer je speelt.

9. Alle kinderen werken samen
Dankzij onze verschillende spelkaarten en opdrachten heeft iedereen steeds iets om handen, zo blijft niemand aan de zijlijn staan!

10. Ongetwijfeld een nieuwe ervaring
Onze games worden al 10 jaar doorheen Europa gespeeld. maar ze worden regelmatig vernieuwd, zo ben je er zeker van dat je kinderen een unieke ervaring beleven!