10 redenen om Das Box te bestellen voor je schattenjacht

  • 1 Je kan detectivespel Super Secret in elke veilige en aangename omgeving, zoals een bos of park, spelen. Je hoeft je dus niet ver te verplaatsen. Of net wel, als je wil. Je kan zelfs je schattenjacht in Parijs organiseren!
  • 2 De stadsspelen van Das box worden al 10 jaar over heel Europa gespeeld en zijn uitgegroeid tot een vaste waarde onder de groepsactiviteiten. Super Secret bijvoorbeeld is een hit op verjaardagsfeesten.
  • 3 De activiteiten van Das Box zijn heel betaalbaar. Veel goedkoper dan andere groepsactiviteiten, zodat je nog geld overhoudt voor een etentje of drankje met je groep.
  • 4 Meer nog, je kan de boxes meerdere keren gebruiken, zodat je nog meer voordeel haalt uit je aankoop. Je kan de box bijvoorbeeld doorgeven aan andere families.
  • 5 De activiteiten van Das Box zijn meteen klaar om te spelen. Je hoeft dus zelf geen vragen of opdrachten te bedenken om je schattenjacht te organiseren. De hele spelinhoud bevindt zich in de doos en de app die bij het spel hoort. In de dozen zitten ook een aantal nuttige en leuke extra’s om je speurtocht extra spannend te maken.
  • 6 De games maken gebruik van de nieuwste interactieve mogelijkheden zoals chatbots en speciale snufjes op je smartphone.
  • 7 Niet alleen de spelers achter de telefoon of tablet zijn betrokken bij de game. Door spelkaartjes met opdrachten toe te voegen, betrekken we ook de andere spelers bij het spel.
  • 8 Je gebruikt de activiteiten van Das Box wanneer jij wil. Wat vroeger of later beginnen? Geen probleem. Je hoeft dus ook helemaal niet te reserveren om je schattenjacht te organiseren.
  • 9 De activiteiten van Das Box kunnen ook bij regenweer gespeeld worden. Onze boxen en hun inhoud kunnen wel tegen wat regen. Is het echt onmogelijk om te spelen, dan kan je de activiteit gewoon verplaatsen naar een beter moment, zonder de annuleringskosten die je bij begeleide activiteiten wel hebt.
  • 10 En natuurlijk, onze spelen brengen de kinderen naar buiten voor een actief spel. Dat is toch veel leuker dan voor een verjaardag nog eens naar de bioscoop of de bowling te trekken, niet?

Je kan voor je dagje uit in België onder meer spelen in Aalst, Antwerpen, Blankenberge, Brugge, Brussel, Diest, Diksmuide, Genk, Gent, Hasselt, Ieper, Knokke-Heist, Kortrijk, Leuven, Luik, Mechelen, Namen, Oostende, Oudenaarde, Sint-Truiden, Tongeren en Turnhout.

In Nederland kan je ook al spelen in Amsterdam, Rotterdam, Maastricht en Utrecht