10 redenen om Das Box te bestellen voor teambuilding in kleine groep

1. Eén box, veel plezier, ongeacht de grootte van je groep
Teambuilding hoeft niet altijd in grote groepen te gebeuren. Onze games zijn ook geschikt voor kleinere afdelingen. In de box zit alles wat je nodig hebt voor de activiteit. Nadat je de app hebt geïnstalleerd op je smartphone of tablet kan je onmiddellijk aan het spel beginnen.

2. Jij bent de spelleider
Bij ons zijn er geen onnodige kosten voor spelbegeleiding. Via de duidelijke instructies in de box en op de app kan jij de spelleider worden van de teambuildingsactiviteit. Zo wordt je teambuilding heel betaalbaar :-)

3. Heel betaalbare teambuilding, zelfs voor kleine groepen
Door deze doe-het-zelf formule kunnen we de activiteiten van Das Box tegen een voordelige prijs aanbieden. Ook betaal je niet per persoon, maar per box, wat ideaal is voor kleinere groepen. Hierdoor komen we veel goedkoper uit in vergelijking met andere teambuildingsactiviteiten.

4. Geef de box door aan andere kleine afdelingen binnen je bedrijf
Meer nog, onze games kunnen meerdere keren gespeeld worden. Als jouw groep klaar is met spelen, kan je de box doorgeven aan andere diensten of binnen scholen kunnen meerdere klassen genieten van onze game. Op die manier haal je nog meer voordeel uit je aankoop.

5. Gratis verzending
Je bestelt een box naar keuze en wij doen de rest. Binnen twee werkdagen wordt deze GRATIS bij je thuis of op kantoor geleverd.

6. Innovatieve snufjes
De games van Das Box maken gebruik van de laatste nieuwe technologische snufjes. Je bent bij ons aan het juiste adres als een zoektocht onder begeleiding van een chatbot je als muziek in de oren klinkt of als je graag crimineel wil achtervolgen via speciale snufjes op je smartphone.

7 Grote of kleine groepen, voor iedereen wat wils
Of je nu op teambuilding gaat met een kleine afdeling of de volledige organisatie, het voltallig bedrijf of de hele school, wij hebben voor iedereen een box die geschikt is.

8. Waar en wanneer je wil
Je speelt het spel in een stad naar keuze. Je kan de teambuildingsactiviteit dus gemakkelijk verder zetten op restaurant of café. Als je voor een locatie dicht bij huis kiest, hoef je je ook niet ver te verplaatsen. Onze boxen worden trouwens vaak gebruikt voor een last minute teambuilding

9. Geen mooi weer, geen probleem
Onze boxen en hun inhoud kunnen wel tegen een stootje. De games kunnen ook bij regenweer gespeeld worden. Als het echt onmogelijk is om te spelen, kan je de activiteit later laten doorgaan zonder de annulatiekosten die je bij een eventbureau zou betalen.

10. Al 10 jaar spelplezier
De games van Das Box worden al meer dan 10 jaar over heel Europa gespeeld, maar blijven toch recent en modern aanvoelen. Binnen veel organisaties, groot of klein, zijn we ondertussen een vaste waarde geworden.