10 redenen om Das Box te bestellen en origineel uit de hoek te komen voor een mannen vrijgezellenfeest

1. Kleine box, groot plezier
In de box zit alles alles wat je nodig hebt voor een toffe vrijgezellenactiviteit met vrienden. Nadat je de app geïnstalleerd hebt op je smartphone of tablet kan je onmiddellijk aan het spel beginnen.

2. Speel op de meest unieke locaties
Wil je je vriend verrassen met een vrijgezellenfeest op een onverwachte locatie? Ideaal, want onze games kan je onder andere spelen in Amsterdam, Parijs en Rome! Als je liever dicht bij huis blijft, is dat zeker ook een optie. Je hoeft je niet ver te verplaatsen om plezier te maken, leuke steden genoeg in België.

3. Heel betaalbaar
Om onze games te spelen, heb je geen nood aan een spelbegeleider. Door deze doe-het-zelf formule kunnen we de activiteiten van Das Box tegen een voordelige prijs aanbieden. Ook betaal je niet per persoon, maar per box, wat ideaal is voor kleinere groepen. Zo hou je nog geld over om erna samen te gaan eten of nog een stapje in de wereld te zetten.

4. Jij bepaalt hoe gênant het wordt
Bij een vrijgezellenfeest is het natuurlijk zeer grappig voor de rest als de vrijgezel af en toe op hete kolen zit. Bij de game Super Snap bepaal je zelf hoe gewaagd je de opdrachten voor je vriend maakt. Het spel Super Cops is zonder opdrachten, maar is op zichzelf al spannend genoeg.

5. Gratis verzending
Je kan onze box online bestellen. Deze komt dan binnen twee werkdagen GRATIS thuis toe

6. Innovatieve snufjes
Grote kans dat je zal scoren bij je vrienden, want de games van Das Box maken gebruik van de nieuwste technologische snufjes. Ontdek in onze Super Snap game verchillende steden met een chatbot als virtuele begeleider. Met de box Super Cops kunnen jij en je vrienden deel uitmaken van een elite politieteam en via speciale snufjes op je smartphone een gevaarlijke gangster (de vrijgezel natuurlijk!/) achtervolgen.

7. Je bent je eigen spelleider
Doordat alles speelklaar in de doos zit, kan je onderling bepalen wie de spelleider is. Hierdoor ben je van niemand afhankelijk en kan je zelf kiezen wanneer je begint met het spel. Zo vermijd je extra kopzorgen. Vergis je niet: ook als spelbegeleider doe je mee aan de opdrachten, geen mogelijkheid om er onderuit te geraken.

8. De enige voorbereiding is de box kopen
Een vrijgezellenfeest voor mannen organiseren kan al vlug stresserend aanvoelen. Met ons concept hoef je zelf geen vragen, opdrachten en andere uitdagingen te bedenken. Hierdoor bespaar je heel wat tijd om eventueel andere activiteiten te plannen.

9. Slecht weer is geen probleem
De games kunnen ook bij regenweer gespeeld worden. Onze boxen en hun inhoud kunnen wel tegen een stootje. Als het echt onmogelijk is om te spelen, kan je de activiteit later laten doorgaan zonder de annulatiekosten die je bij een eventbureau zou betalen.

10. Das Box is pionier in originele vrijgezellenfeesten
Onze originele games hebben al 10 jaar lang een uitstekende reputatie op vlak van vrijgezellenfeesten. Nog op zoek naar meer bijzondere ideeën voor je vrijgezellenfeest? Die vind je op onze website vrijgezellenfeest.direct, de meest complete gids voor je mannen vrijgezellenfeest of vrouwen vrijgezellenfeest.