1. Kies de box die het beste bij je groep past.

Jij kiest de box die het beste bij jouw gelegenheid en de interesses van spelersgroep past. Bij elke box staat er beschreven voor welke gelegenheden en welke groepen de box geschikt is, zoals een schoolreis, verjaardagsfeest, teambuilding of vrijgezellenfeest.

Moeilijk om te kiezen? Je mag ons altijd bellen op +32 485 85 85 86 of stuur een mailtje naar info@dasbox.be en wij helpen je om een groepsactiviteit te kiezen.

Een box kopen kan via de groene knop op de pagina’s van Super Secret, Super Snap en Super Cops. De box wordt binnen de twee werkdagen bij je thuis of op kantoor geleverd. Je kan ook terecht in de 11 winkels van De Banier (zie debanier.be/).

2. Kies een spelleider die de handleiding doorneemt.

Je bestelt de box naar keuze en die wordt per post bezorgd. In de box zit alles wat je nodig hebt voor de activiteit, behalve een smartphone of tablet.

Kies iemand uit de groep die het spel zal begeleiden en opstarten. Deze spelleider kan gewoon meespelen met de groep, maar het is handig als er iemand vooraf de handleiding goed doorneemt om het spel te kunnen uitleggen aan de groep.

3. Kies een aangenaam en veilig spelgebied.

Voor een Super Secret zoektocht kies je het best een aangename en veilige wijk, park of bos waar je makkelijk kaartjes en enveloppen kan verstoppen voor de kinderen.

Bij GPS-spel Super Cops speel je het best in een aangename stad met een verkeersvrij gedeelte waar je veilig kan rondlopen. De app zal automatisch een spelgebied van 800m X 800m voor je afbakenen. Je kan onder meer spelen in Blankenberge, Brugge, Brussel, Diest, Diksmuide, Genk, Gent, Hasselt, Ieper, Knokke-Heist, Kortrijk, Leuven, Luik, Mechelen, Namen, Oostende, Oudenaarde, Sint-Truiden, Tongeren en Turnhout.

Super Snap wordt altijd in het centrum van de stad gespeeld. We kiezen steeds voor het meest aangename en veilige deel van de stad.

Lees meer over de keuze van je spelgebied op de veelgestelde vragen pagina’s van Super Secret, Super Cops en Super Snap.

4. Maak de toestellen klaar.

Bij Super Cops heb je 3 of meer iPhone of Android toestellen met mobiele internetverbinding (2G, 3G of 4G/) nodig om te kunnen spelen. Vraag de eigenaars om de toestellen helemaal op te laden en een spelersaccount aan te maken op onze Playzone website (https://dasbox.be/playzone/). Zo spaar je wat tijd bij de start van het spel.

Voor Super Snap heb je 2 of meer smartphones of tablets (iPhone, Android of Windows/) nodig met mobiele internetverbinding (2G, 3G of 4G/). Op deze toestellen installeer je Facebook Messenger. Je laadt de toestellen ook het best helemaal op.

Super Secret kan je met 1 of meer smartphones of tablets spelen (iPhone, Android of Windows/) met mobiele internetverbinding (2G, 3G of 4G/). Ook hier laad je het best het toestel helemaal op voor het spel.

Lees meer over de toestellen op de veelgestelde vragen pagina’s van Super Secret, Super Cops en Super Snap.

5. Deel de groep op in teams en spelen maar!

Deel je groep op in het aantal teams die nodig zijn voor het spel. De spelbegeleider legt het spel uit en zorgt er voor dat ieder team de nodige voorwerpen bij heeft. De fun kan beginnen!

6. Na het spel

Na het spel kan je de doos bijhouden voor een volgend gebruik. In de doos zit een kaartje met een code om je volgende spelletjes tegen een grote korting te kunnen spelen. Da’s handig als je de doos wil delen met anderen. Je kan ook altijd onderdelen bijbestellen als ze beschadigd zijn.

Heb je nog vragen? Bekijk dan zeker onze veelgestelde vragen pagina of mail info@dasbox.be of bel ons op +32 485 85 85 86.