10 redenen om Das Box te bestellen voor je groepsactiviteiten

1. Uitstekende reputatie
De spelen van Das box worden al 10 jaar over heel Europa gespeeld en zijn uitgegroeid tot een vaste waarde onder de groepsactiviteiten. Toch worden ze heel regelmatig vernieuwd, zodat ze steeds heel nieuw blijven aanvoelen.

2. Betaalbare groepsactiviteit
De activiteiten van Das Box zijn heel betaalbaar. Veel goedkoper dan andere stadsspelen, zodat je nog geld overhoudt voor de rest van je dagje weg.

3. Herbruikbare spelen
Meer nog, je kan de boxen meerdere keren gebruiken, zodat je er een goedkope activiteit van maakt. Je kan de box bijvoorbeeld doorgeven aan andere afdelingen binnen je organisatie, school of vereniging die op uitstap, teambuilding of 100 dagen of Chrysostomos activiteit gaan.

4. Meteen klaar om te spelen
De activiteiten van Das Box zijn meteen klaar om te spelen. Je hoeft dus zelf geen vragen of opdrachten te bedenken. De hele spelinhoud bevindt zich in de doos en de app die bij het spel hoort. In de dozen zitten ook een aantal nuttige en leuke extra’s.

5. Geschikt voor iedereen
De spelen zijn geschikt voor heel diverse groepen en behoeften. Leer een stad beter kennen met Super Snap, ga voor de actie en spanning met Super Cops of maak van je kinderen echte detectives met Super Secret. We hebben voor elke uitstap een geschikt spel. GPS-spel Super Cops kan je in elke stad ter wereld spelen, Super Snap in de mooiste steden van het land en Super Secret kan je in elke buurt of buurtpark spelen.

6. Technologische vernieuwingen
De games maken gebruik van de nieuwste interactieve mogelijkheden zoals chatbots en speciale snufjes op je smartphone.

7. Iedereen werkt samen
Niet alleen de spelers achter de telefoon of tablet zijn betrokken bij de citygame. Door spelkaartjes met opdrachten toe te voegen, betrekken we ook de andere spelers bij het spel.

8. Speel wanneer je wil
Je gebruikt de activiteiten van Das Box wanneer jij wil. Wat vroeger of later beginnen? Geen probleem.

9. Speel bij alle weersomstandigheden
De activiteiten van Das Box kunnen ook bij regenweer gespeeld worden. Onze boxen en hun inhoud kunnen wel tegen wat regen. Is het echt onmogelijk om te spelen, dan kan je de activiteit gewoon verplaatsen naar een beter moment, zonder annuleringskosten.

10. Jouw groepsactiviteit op de leukste locaties
Je kan in tal van steden spelen. In het centrum vind je altijd een mooie startplek. Na de GPS-game zitten jullie meteen goed om de dag verder te zetten in een restaurant of café.

Je kan de stadsspelen onder meer spelen in Blankenberge, Brugge, Brussel, Diest, Diksmuide, Genk, Gent, Hasselt, Ieper, Knokke-Heist, Kortrijk, Leuven, Luik, Mechelen, Namen, Oostende, Oudenaarde, Sint-Truiden, Tongeren en Turnhout.

Geïnteresseerd in ons franstalig aanbod voor groepsactiviteiten?