10 redenen waarom Das Box een goed idee is voor je 100 dagen of Chrysostomos feest

1. Europese pionier
De spelen van Das box worden al 10 jaar over heel Europa gespeeld en zijn uitgegroeid tot een vaste waarde onder de groepsactiviteiten. Toch worden ze heel regelmatig vernieuwd, zodat ze steeds heel nieuw blijven aanvoelen.

2. Betaalbare activiteiten
We werken met een doe-het-zelf formule waarbij je zelf je spel organiseert. Zo blijft dit een goedkope activiteit en hou je meer geld over voor de rest van je dagje weg.

3. Herbruikbare spelen
Meer nog, je kan de boxen meerdere keren gebruiken, zodat je nog meer voordeel haalt uit je aankoop. Je kan de box bijvoorbeeld doorgeven aan andere klassen die nadien op uitstap gaan.

4. Geen extra voorbereiding
Je hebt geen voorbereiding nodig. Je hoeft dus geen vragen, opdrachten en andere uitdagingen te zoeken. Dat scheelt een pak voorbereidingstijd en daarom zijn onze games ook ideaal voor een last minute activiteit.

5. Speel waar en wanneer je wil
Jij bepaalt waar en wanneer er wordt gespeeld. Je hoeft dus geen verre verplaatsingen te doen, je speelt precies op die plaats waar het jou goed uitkomt en je hoeft je ook niet te verplaatsen naar de rand van de stad, zoals bij veel andere activiteiten.

6. Blijf in de buurt
Ideaal voor groepen die na het stadsspel op café of op restaurant willen gaan in de stad. Je hoeft je niet meer te verplaatsen!

7. Inclusief leuke extra’s
Nu met allerlei handige extra’s zoals een gedrukte handleiding, een handig overzicht van de spelregels én een powerbank die je toestel opgeladen houdt tijdens het spel.

8. Technologische snufjes
De games maken gebruik van de nieuwste interactieve mogelijkheden zoals chatbots en speciale snufjes op je smartphone.

9. Iedereen werkt samen
Niet alleen de spelers achter de telefoon of tablet zijn betrokken bij de citygame. Door spelkaartjes met opdrachten toe te voegen, betrekken we ook de andere spelers bij het spel.

10. Speel op de leukste locaties Je kan onder andere spelen in Aalst, Antwerpen, Brugge, Brussel, Diest, Genk, Gent, Hasselt, Ieper, Knokke-Heist, Kortrijk, Leuven, Luik, Mechelen, Namen, Oudenaarde, Oostende en Turnhout.