Je vrijgezellenfeest met een Das Box speldoos

1. Pionier in vrijgezellenfeesten
Onze games zijn al meer dan tien jaar een topper onder de vrouwen en mannen vrijgezellenfeesten, plezier gegarandeerd!

2. Betaalbare vrijgezellenfeest activiteit
Bovendien horen de boxen tot de meest betaalbare vrijgezellenfeest activiteiten. Zo hou je meer geld over voor de rest van je uitstap, ideaal voor een goedkoop vrijgezellenfeest.

3. Geen extra werk nodig
Je hebt geen voorbereiding nodig. Je hoeft dus geen vragen, opdrachten en andere uitdagingen voor de vrijgezel te zoeken.

4. Kies waar en wanneer je speelt
Jij bepaalt waar en wanneer er wordt gespeeld. Je hoeft dus geen verre verplaatsingen te doen, je speelt precies op die plaats waar het jou goed uitkomt en je hoeft je ook niet te verplaatsen naar de rand van de stad, zoals bij veel andere activiteiten.

5. Blijf in het centrum
Ideaal voor groepen die na het spel op café of op restaurant willen gaan in de stad. Je hoeft je niet meer te verplaatsen!

6. Inclusief allerlei snufjes
Nu met allerlei handige extra’s zoals een gedrukte handleiding, een handig overzicht van de spelregels én een powerbank die je toestel opgeladen houdt tijdens de citygame.

7. Jij bent de baas
Je hoeft niet af te spreken met een spelbegeleider voor onze groepsactiviteiten. Die pas je heel makkelijk in als andere activiteiten wat uitlopen of vroeger aflopen.

8. Kies zelf de ‘schaamfactor’
Jij bepaalt de ‘schaamfactor’ van de opdrachten die de vrijgezel moet uitvoeren in Super Snap: gewaagd of minder gewaagd.

9. Speel op de meest exotische locaties
Van Super Snap bestaan er versies voor Amsterdam, Rotterdam, Maastricht en Utrecht. In Frankrijk kan je je vrijgezellenfeest vieren in Parijs.

In ons land kan je spelen in Aalst, Antwerpen, Brugge, Brussel, Diest, Genk, Gent, Hasselt, Ieper, Knokke-Heist, Kortrijk, Leuven, Luik, Mechelen, Namen, Oudenaarde, Oostende en Turnhout.

Lees ook meer over onze games voor je vrijgezellendag of vrijgezellenavond.

Bekijk ook ons aanbod met vrijgezellenfeest games in franstalig België.
10. Extra inspiratie nodig?
Nog op zoek naar meer ideeën en tips voor je vrijgezellenfeest? Die vind je op onze website vrijgezellenfeest.direct, de meest complete gids voor je mannen vrijgezellendag of vrouwen vrijgezellenfeest.

Geïnteresseerd in ons franstalig aanbod voor vrijgezellenfeesten?