10 redenen om Das Box te bestellen voor je teambuilding

1. Meteen klaar om te spelen
De groepsactiviteiten van Das Box zijn meteen klaar om te spelen. De hele spelinhoud voor je uitstap bevindt zich in de doos en de app die bij het spel hoort. Je kan de teambuilding activiteit dus helemaal zelf organiseren.

2. Betaalbare groepsactiviteit
Hierdoor worden de activiteiten van Das Box heel betaalbaar, door deze goedkope formule is het bijvoorbeeld geschikt voor een teambuilding met kleine groepen.

3. Herbruikbare spelen
Meer nog, je kan de boxes meerdere keren gebruiken, zodat je nog meer voordeel haalt uit je aankoop. Je kan de box bijvoorbeeld doorgeven aan andere afdelingen binnen het bedrijf.

4. Geschikt voor iedereen
De spelen zijn geschikt voor heel diverse groepen en behoeften. Leer een stad beter kennen met Super Snap. We hebben voor elke uitstap een geschikt spel. Super Snap in de mooiste steden van België spelen, maar ook in Amsterdam, Rotterdam, Maastricht, Utrecht en Parijs.

5. Technologische vernieuwingen
De games maken gebruik van de nieuwste interactieve mogelijkheden zoals chatbots en speciale snufjes op je smartphone.

6. Kies waar en wanneer je speelt
Je gebruikt de activiteiten van Das Box waar en wanneer jij wil. Je hoeft je dus niet ver te verplaatsen om een citygame te kunnen spelen. Wat vroeger of later beginnen op je uitstapjes? Een last minute teambuilding? Allemaal geen probleem.

7. Pionier in Europa
De spelen van Das box worden al 10 jaar over heel Europa gespeeld en zijn een vaste waarde onder de bedrijfsuitstap activiteiten geworden. Toch worden ze heel regelmatig vernieuwd, zodat ze steeds heel nieuw blijven aanvoelen.

8. Geen extra benodigdheden
Alles wat je nodig hebt voor de activiteit zit in de box. Ook een duidelijke handleiding en andere nuttige extra’s.

9. Speel in alle weersomstandigheden
De activiteiten van Das Box kunnen ook bij regenweer gespeeld worden. Onze boxen en hun inhoud kunnen wel tegen wat regen. Is het echt onmogelijk om te spelen? Dan kan je de activiteit later laten plaatsvinden, zonder de annuleringskost die je bij een teambuilding bureau zou betalen.

10. Speel in jouw favoriete stad
Je speelt het stadsspel in een stad naar keuze. Jullie zitten dus meteen goed om jullie dagje weg verder te zetten in een restaurant of café.

Bekijk ook ons aanbod teambuilding games in franstalig België.

Je kan spelen in onder meer: Aalst, Antwerpen, Blankenberge, Brugge, Brussel, Diest, Diksmuide, Genk, Gent, Hasselt, Ieper, Knokke-Heist, Kortrijk, Leuven, Luik, Mechelen, Namen, Oostende, Oudenaarde en Turnhout. Daarnaast hebben we ook een aanbod voor de zee (Belgische Kust), Limburg en teambuilding in Amsterdam, Maastricht, Parijs, Rotterdam en Utrecht.