10 redenen om Das Box te bestellen voor je stadsspel

1. Uitstekende reputatie
De GPS-spelen van Das box worden al 10 jaar over heel Europa gespeeld en zijn uitgegroeid tot een vaste waarde onder de stadsspelen voor een dagje weg. Toch worden ze heel regelmatig vernieuwd, zodat ze steeds heel nieuw blijven aanvoelen.

2.Betaalbare groepsactiviteiten
De activiteiten van Das Box zijn heel betaalbaar. Door de doe-het-zelf formule zijn ze veel goedkoper dan andere citygames, zodat je nog geld overhoudt voor een etentje met je groep. De ideale formule dus voor een goedkope teambuilding of vrijgezellenfeest.

3. Hebruikbare spelen
Meer nog, je kan de boxen meerdere keren gebruiken, zodat je nog meer voordeel haalt uit je aankoop. Je kan de box bijvoorbeeld doorgeven aan andere afdelingen binnen je organisatie of vereniging die een uitstap of teambuilding organiseren.

4. Meteen klaar om te spelen
De activiteiten van Das Box zijn meteen klaar om te spelen. Je hoeft dus zelf geen vragen of opdrachten voor je stadsspel te bedenken. De hele spelinhoud bevindt zich in de doos en de app die bij de game hoort. In de dozen zitten ook een aantal nuttige en leuke extra’s waarmee je het spel makkelijk zelf kan organiseren.

5. Leer de stad écht kennen
De spelen die in de boxen zitten, zijn ideaal om een stad te leren kennen, bijvoorbeeld als schooluitstap of zelfs een 100 dagen of Chrysostomos activiteit voor de oudste leerlingen. Je komt gegarandeerd op plekken waar je nog niet bent geweest.

Je kan onder meer spelen in Aalst, Antwerpen, Blankenberge, Brugge, Brussel, Diest, Diksmuide, Genk, Gent, Hasselt, Ieper, Knokke-Heist, Kortrijk, Leuven, Luik, Mechelen, Namen, Oostende, Oudenaarde, Sint-Truiden, Tongeren en Turnhout. In Nederland kan je ook al spelen in Amsterdam, Rotterdam, Maastricht en Utrecht

6. Technologische snufjes
De games maken gebruik van de nieuwste interactieve mogelijkheden zoals chatbots en speciale snufjes op je smartphone.

7. Spelen voor iedereen
De spelen zijn geschikt voor heel diverse groepen en behoeften. Leer een stad beter kennen met het fotozoektocht spel Super Snap, of maak van je kinderen echte detectives met Super Secret. We hebben voor elke uitstap een geschikt spel. Super Snap kan je in de mooiste steden van het land spelen en Super Secret in elke buurt of buurtpark.

8. Speel wanneer je wil
Je gebruikt de activiteiten van Das Box wanneer jij wil. Wat vroeger of later beginnen op je uitstapjes? Geen probleem. Je hoeft met onze formule helemaal niet te reserveren of af te spreken met een spelbegeleider. Dit maakt ook dat onze boxen heel vaak gebruikt worden voor een last minute teambuilding!

9. Speel in alle weersomstandigheden
De activiteiten van Das Box kunnen ook bij regenweer gespeeld worden. Onze boxen en hun inhoud kunnen wel tegen wat regen. Is het echt onmogelijk om te spelen, dan kan je de groepsactiviteit gewoon verplaatsen naar een beter moment, zonder de annuleringskosten die je normaal gezien aan een teambuilding bureau zou betalen.

10. Iedereen werkt samen
Niet alleen de spelers achter de telefoon of tablet zijn betrokken bij de citygame. Door spelkaartjes met opdrachten toe te voegen, betrekken we ook de andere spelers bij het spel.