Waarom jouw schoolreis activiteit organiseren met Das Box?

1. Leer een stad écht kennen
De spelen die in de boxen zitten, zijn ideaal om een stad te leren kennen, je komt gegarandeerd op plekken waar je nog niet bent geweest. Super Secret kan je ook in elk natuurgebied of park spelen.

2. Geschikt voor iedereen
De spelen zijn geschikt voor heel diverse groepen en behoeften. Leer de stad beter kennen met speurtocht Super Snap of maak van de kinderen echte detectives met het eigentijdse schattenjacht spel Super Secret. Super Snap is ook een topper op 100 dagen of Chrysostomos feesten.

3. Erkenning in heel Europa
De citygames van Das box worden al 10 jaar over heel Europa gespeeld en zijn uitgegroeid tot een vaste waarde onder de stadsspelen. Toch worden ze heel regelmatig vernieuwd, zodat ze steeds heel nieuw blijven aanvoelen.

4. Betaalbare schoolreisactiviteiten
De activiteiten van Das Box zijn heel betaalbaar. Veel goedkoper dan andere citygames, zodat je nog geld overhoudt voor andere groepsactiviteiten op je dagje weg.

5. Herbruikbare games
Meer nog, je kan de boxen meerdere keren gebruiken, zodat je nog meer voordeel haalt uit je aankoop. Je kan de box bijvoorbeeld doorgeven aan andere afdelingen of klassen binnen je school die een goedkope activiteit willen organiseren.

6. Inclusief leuke extra’s
De activiteiten van Das Box zijn meteen klaar om te spelen. Je hoeft dus zelf geen vragen of opdrachten te bedenken. De hele spelinhoud bevindt zich in de doos en de app die bij het spel hoort. In de dozen zitten ook een aantal nuttige en leuke extra’s.

7. Interactief dankzij technologische verniewingen
De games maken gebruik van de nieuwste interactieve mogelijkheden zoals chatbots en speciale snufjes op je smartphone (detectivespel Super Secret/).

8. Iedereen werkt samen
Niet alleen de spelers achter de telefoon of tablet zijn betrokken bij het GPS-spel. Door spelkaartjes met opdrachten toe te voegen, betrekken we ook de andere spelers bij het spel.

9. Speel wanneer je wil
Je gebruikt de activiteiten van Das Box wanneer jij wil. De schooluitstap vroeger of later beginnen? Geen probleem.

10. Speel in alle weersomstandigheden
De activiteiten van Das Box kunnen ook bij regenweer gespeeld worden. Onze boxen en hun inhoud kunnen wel tegen wat regen. Is het echt onmogelijk om te spelen, dan kan je de zoektocht gewoon verplaatsen naar een beter moment, zonder annuleringskosten.

Bekijk ook ons aanbod met schoolreis spelen in franstalig België.

Je kan op je schoolreis onder meer spelen in Amsterdam, Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Hasselt, Kortrijk, Leuven, Luik, Mechelen, Namen, Oostende, Parijs en Rome.