10 redenen om Das Box te bestellen voor je GPS-spel

1. Pionier in Europa
De GPS-games van Das Box worden al 10 jaar over heel Europa gespeeld en zijn uitgegroeid tot een vaste waarde onder de GPS-spellen voor een dagje weg. Toch worden ze heel regelmatig vernieuwd, zodat ze steeds heel nieuw blijven aanvoelen.

2. Betaalbare activiteiten
De activiteiten van Das Box zijn heel betaalbaar. Veel goedkoper dan andere citygames, zodat je nog geld overhoudt voor een etentje met je groep. Ideaal voor een goedkoop vrijgezellenfeest, een goedkope teambuilding of activiteit met kinderen.

3. Hebruikbare games
Meer nog, je kan de boxen meerdere keren gebruiken, zodat je nog meer voordeel haalt uit je aankoop. Je kan de box bijvoorbeeld doorgeven aan andere afdelingen binnen je organisatie of vereniging die een uitstap plannen.

4. Meteen klaar om te spelen
De GPS-spelen van Das Box zijn meteen klaar om te spelen. Je hoeft dus zelf geen vragen of opdrachten te bedenken. De hele spelinhoud bevindt zich in de doos en de app die bij het spel hoort. In de dozen zitten ook een aantal nuttige en leuke extra’s.

5. Leer een stad beter kennen
De spelen die in de boxen zitten, zijn ideaal om een stad te leren kennen. Je komt gegarandeerd op plekken waar je nog niet bent geweest. Je kan je GPS-spel onder meer spelen in Blankenberge, Brugge, Brussel, Diest, Diksmuide, Genk, Gent, Hasselt, Ieper, Knokke-Heist, Kortrijk, Leuven, Luik, Mechelen, Namen, Oostende, Oudenaarde, Sint-Niklaas, Sint-Truiden, Tongeren en Turnhout. We hebben ook een aanbod van GPS-games in de Ardennen en aan zee.

6. Technologische snufjes
De GPS-games maken gebruik van de nieuwste interactieve mogelijkheden zoals chatbots en speciale snufjes op je smartphone. De GPS-spellen zijn beschikbaar voor iPhone en Android, Super Snap ook op Windows-telefoons.

7. Games voor iedereen
De spelen zijn geschikt voor heel diverse groepen en behoeften. Leer een stad beter kennen met de interactieve fotozoektocht Super Snap, of maak van je kinderen echte speurneuzen met detectivespel Super Secret. We hebben vo.or elke uitstap een geschikt spel. Super Snap kan je in de mooiste steden van het land spelen en Super Secret in elke buurt of buurtpark.

8. Speel wanneer je wil
Je gebruikt de doe-het-zelf GPS-spelen van Das Box wanneer jij wil. Wat vroeger of later beginnen op je uitstapjes? Geen probleem.

9. Speel in alle weersomstandigheden
De activiteiten van Das Box kunnen ook bij regenweer gespeeld worden. Onze boxen en hun inhoud kunnen wel tegen wat regen. Is het echt onmogelijk om te spelen, dan kan je de groepsactiviteit gewoon verplaatsen naar een beter moment, zonder de annuleringskosten die je normaal gezien aan aan een teambuilding bureau zou betalen.

10. Iedereen werkt samen
Niet alleen de spelers achter de telefoon of tablet zijn betrokken bij de citygame. Door spelkaartjes met opdrachten toe te voegen, betrekken we ook de andere spelers bij het spel.