10 redenen om met Das Box op schattenjacht te gaan met kinderen van 8 tot 12 jaar

1. Eén (schat)box met alles wat je nodig hebt
Onze box bevat al het materiaal en uitleg die je nodig hebt om samen met kinderen op een onvergetelijke schattenjacht te gaan. Deze zoektocht is ideaal voor kinderen van 9, 10, 11 en 12 jaar.

2. De box gebruiken is kinderspel, ook voor ouders
Onze game, Super Secret, is meteen klaar om te spelen. Als ouder hoef je zelf geen opdrachten of vragen te verzinnen voor de schattentocht. We vragen je wel nog om net voor het spel enveloppen en een schat te verstoppen in de buurt.

3. Heel betaalbaar
Je hoeft je niet blauw te betalen om een leuk kinderfeestje, verjaardagsfeest of familiefeest te organiseren. Onze boxen zijn goedkoper dan heel wat andere groepsactiviteiten die je met kinderen kan doen. Zo blijft er nog budget over om na de schattentocht een lekkere pannenkoek te gaan eten.

4. Herbruikbaar, want meerdere schattenjachten zijn altijd beter dan één
Bovendien kan je meerdere keren spelen met de doos. Dat is dan weer goed idee voor scholen die op schoolreis gaan en de box na de uitstap kunnen doorgeven aan andere klassen.

5. Gratis verzending
Je kan onze box online bestellen en deze twee werkdagen later aan je deur verwachten. De verzending is volledig GRATIS. De box meteen nodig? Je kan ze aankopen in 11 winkels: De Banier, stadsmusea Brugge, Fotomuseum (Antwerpen), Texture museum (Kortrijk), boekhandels Corman (Oostende) en Theoria (Kortrijk).

6. Buitenspelen op een hoger niveau
Kinderen zitten steeds langer naar een scherm te staren en vergeten te bewegen. Laat ze opnieuw ontdekken hoe leuk buitenspelen is en hoe de smartphone of tablet hier een rol in kan spelen. Je gebruikt een Super Secret App waarmee je de dader kan afluisteren en geheime boodschappen kan ontcijferen. De kinderen moeten de commissaris op de hoogte houden via Facebook Messenger. Daarbovenop kan je als ouder stiekem geheime informatie doorgeven via de chatbot.

7 Door de extra voorwerpen in de doos voelt je kind zich een echte detective
Het detectivespel Super Secret is heel leuk om kinderen te laten ontdekken hoe ze via aanwijzingen en raadsels de dader kunnen vinden. Het is aan hen om de decoder, de UV-pen en de geheimschriftkaart op de juiste manier te gebruiken.

8. Speel waar en wanneer je wil
Je gebruikt de box waar en wanneer jij wil. Wat vroeger of later beginnen? Geen probleem, je hoeft niet met een begeleider af te spreken om te spelen of rekening te houden met een reservatie. Ook de locatie kan je volledig zelf kiezen: ver of dicht bij huis.

9. Je hoeft geen rekening te houden met het weer
Onze games kunnen ook bij regen gespeeld worden, want onze boxen en hun inhoud kunnen wel tegen een stootje. Als het echt onmogelijk is om de schattentocht te laten doorgaan, kan je de activiteit verplaatsen zonder geconfronteerd te worden met annulatiekosten. In het slechtste geval is het ook mogelijk om Super Secret binnenshuis te spelen.

10.Uitstekende reputatie bij jong en oud
Al 10 jaar zijn de games van Das Box een topper onder de activiteiten voor kinderen en dit over heel Europa, plezier gegarandeerd!