Een schattenjacht voor je verjaardagsfeest: dit zijn de voordelen van een Das Box speldoos

1. Geen extra voorbereidingen
Een verjaardagsfeest organiseren is een heuse taak. Gelukkig heb je voor onze games geen extra materiaal nodig, alles zit in de doos! Ook de voorbereidingen nemen weinig tijd in beslag: verstop de Super Secret enveloppen in de tuin, park of bos en het feest kan beginnen!

2. Betaalbare verjaardagsactiviteit
Met Super Secret heb je een leuke activiteit voor de kinderen en ben je goedkoper af dan een namiddag in de bowling of het springpaleis.

3. Speel op de veiligste plaats
Lijkt een kinderactiviteit in de buurt je wel leuk, maar ben je bang voor het verkeer of andere gevaren? Geen zorgen, bij de games van Das Box kies je zelf waar je de kinderen laat spelen, dat kan zelfs in je eigen tuin!

4. Extra snufjes
Laat je kinderen de dief opsporen met behulp van leuke snufjes. Een UV-lampje, een Augmented Reality kaartje en andere detective voorwerpen maken het nog spannender!

5. Laat de kinderen buiten spelen
Met Super Secret zit je niet langer binnen op het verjaardagsfeestje, maar ga je naar buiten voor een leuke schattenjacht.

6. Kies zelf wanneer je begint
Ben je niet zeker wanneer klaar zal zijn voor het spel? Geen probleem. Dankzij onze games hoeft niemand zich te haasten, je kies zelf wanneer je speelt.

7. Ongetwijfeld een nieuwe ervaring
Onze games worden al 10 jaar doorheen Europa gespeeld, maar ze worden regelmatig vernieuwd, zo ben je er zeker van dat je kinderen een unieke ervaring beleven!

8. Alle kinderen werken samen
Wees er zeker van dat niemand aan de zijlijn blijft staan, er zijn genoeg spelkaarten en opdrachten voor iedereen!

9. Laat het verjaardagsfeest niet in het water vallen
Beloven de weersvoorspellingen weinig goeds? Geen zorgen, onze games kunnen tegen wat regen, dus meer dan een regenjas heb je niet nodig.

10. Inspiratie voor je eigen verjaardagsfeest
Heb je na het zien van al die spanning zelf ook zin gekregen in een spel voor jouw eigen verjaardagsfeest? Onze geprezen games Super Cops en Super Snap geven jou en je vrienden gegarandeerd plezier.