10 redenen om Das Box te bestellen voor een goedkoop vrijgezellenfeest

1. Eén kleine en voordelige box zorgt voor veel plezier
Een vrijgezellenfeest hoeft niet duur te zijn. Onze twee interactieve citygames zijn ideaal om je te amuseren met vrienden en blijven daarbovenop betaalbaar. Eén box bevat alle spelinformatie. Daarbovenop kan je de doos meerdere keren gebruiken, waardoor je dus nog meer voordeel doet met je aankoop. Je kan er zelfs nog een goedkope teambuilding mee organiseren!

2. De enige voorbereiding is de box kopen
Zo gemakkelijk werkt het: nadat je de doos hebt gekocht en de app hebt geïnstalleerd, ben je direct klaar om te spelen. Je hoeft dus geen vragen, opdrachten en andere uitdagingen voor de vrijgezel te zoeken.

3. Heel betaalbare activiteit voor je vrijgezellenfeest
De games van Das Box behoren tot de meest betaalbare vrijgezellenactiviteiten. Doordat de games zonder spelbegeleiders werken, kunnen we de kosten drukken. Zo hou je meer geld over voor de rest van je uitstap.

4. Jij bepaalt de schaamfactor
Bij een vrijgezellenfeest is het natuurlijk de bedoeling dat de vrijgezel af en toe eens op het randje van zijn stoel zit. Bij de game Super Snap bepaal je hoe gewaagd de opdrachten zijn die hij of zij moet uitvoeren. Het spel Super Cops is zonder opdrachten, maar is op zichzelf al spannend genoeg.

5. Gratis verzending
Je kan onze box online bestellen. Deze komt dan binnen twee werkdagen GRATIS thuis toe.

6. Innovatief, maar daarom niet duur
De games van Das Box maken gebruik van de nieuwste technologische snufjes. Niets leuker om samen met vrienden via de Super Snap game steden zoals Amsterdam, Parijs of Rome te verkennen met een chatbot als virtuele begeleider. Met de box Super Cops kunnen jij en je vrienden deel uitmaken van een elite politieteam en via speciale snufjes op je smartphone en gevaarlijke gangster achtervolgen. Niet zo moeilijk om voor die laatste rol een vrijwilliger te vinden op een vrijgezellenfeest.

7 De box bevat allerlei handige extra’s die je niet meer moet aankopen
De box bevat een gedrukte handleiding, een handig overzicht van de spelregels en een powerbank die je smartphone of tablet opgeladen houdt tijdens het spelen van de game.

8. Speel waar en wanneer je wil
Je kan Super Cops overal ter wereld spelen. In België blijven is zeker een optie, maar de box werkt ook perfect voor een vrijgezellenfeest in het buitenland. Onze game werd zelfs al in Tahiti gespeeld. De roamingskosten zijn ondertussen overal in Europa dezelfde prijs dus de kosten zullen niet hoog oplopen als je het spel buiten België speelt.

9. Slecht weer is geen probleem
De games kunnen ook bij regenweer gespeeld worden. Onze boxen en hun inhoud kunnen wel tegen een stootje. Als het echt onmogelijk is om te spelen, kan je de activiteit later laten doorgaan zonder de annulatiekosten die je bij een eventbureau zou betalen.

10.Budgetvriendelijke reputatie
De games van Das Box zijn al 10 jaar een topper, maar doordat we ze om de zoveel tijd vernieuwen, zijn ze zeker mee met hun tijd. Bij vriendengroepen die op zoek zijn naar een goedkope optie voor een vrijgezellenfeest zijn we ondertussen een vaste waarde geworden.