10 redenen om Das Box te bestellen voor je zoektocht

1. Alles wat je nodig hebt in één doos
We hebben voor elke uitstap een geschikt spel. Super Snap is een fotozoektocht die je kan spelen in de mooiste steden van het land. Bij detectivespel Super Secret ga je op zoek naar de dader en kan je in elk bos of park spelen. Nog beter: alle uitleg en al het materiaal dat je nodig hebt voor deze activiteit met kinderen zit in één doos. Je moet enkel nog de app installeren, maar meer heb je niet nodig.

2. Een zoektocht organiseren was nog nooit zo makkelijk
De zoektochten van Das Box zijn meteen klaar om te spelen. Je hoeft dus zelf geen vragen of opdrachten te bedenken. Zo kan je een leuke zoektocht organiseren zonder er uren werk in te steken.

3. Heel betaalbaar
Onze games zijn veel goedkoper in vergelijking met andere groepsactiviteiten. Op die manier hou je nog geld over voor een drankje of een etentje met de groep achteraf.

4. Je kan meerdere keren op zoektocht gaan met één box
Je kan onze boxen meerdere keren gebruiken. Zo haal je nog meer voordeel uit je aankoop. Je kan de box bijvoorbeeld doorgeven aan andere families, klassen binnen de school, afdelingen binnen je organisatie of vereniging.

5. Gratis verzending
Je kan onze box online bestellen en deze twee werkdagen later aan je deur verwachten. De verzending is volledig GRATIS. De box meteen nodig? Je kan ze aankopen in 11 winkels: De Banier, stadsmusea Brugge, Fotomuseum (Antwerpen/), Texture museum (Kortrijk/), boekhandels Corman (Oostende/) en Theoria (Kortrijk/).

6. Op zoektocht met de nieuwste snufjes
De games maken gebruik van de nieuwste interactieve mogelijkheden zoals chatbots en speciale snufjes op je smartphone. Zo wordt de zoektocht nog spannender en kan je je nog beter inleven.

7. Iedereen is betrokken bij de zoektocht
Niet alleen de spelers achter de telefoon of tablet zijn betrokken bij de zoektocht. Door spelkaartjes met opdrachten toe te voegen, betrekken we ook de andere spelers bij het spel.

8. Een zoektocht wanneer je wil
Je gebruikt de activiteiten van Das Box wanneer jij wil. Wat vroeger of later beginnen? Geen probleem, bij ons hoef je geen rekening te houden met reservaties.

9. Een zoektocht waar je wil
De activiteiten van Das Box kunnen op een locatie naar keuze gespeeld worden: ver of dicht bij huis. Super Snap kan je in tal van steden spelen. In het centrum vind je altijd een mooie startplek. Na de game zit je ook meteen goed om de dag verder te zetten in een café of restaurant. Super Secret speel je het beste in een bos of park. Ook regenweer is geen probleem, onze boxen kunnen wel tegen een stootje. Is het echt onmogelijk om te spelen, dan kan je de activiteit verplaatsen naar een beter moment zonder geconfronteerd te worden met annulatiekosten.

10. Das Box heeft een uitstekende reputatie op vlak van groepsactiviteiten
De games van Das box worden al 10 jaar over heel Europa gespeeld en zijn uitgegroeid tot een vaste waarde onder de groepsactiviteiten. Toch worden ze regelmatig vernieuwd, zodat ze steeds nieuw blijven aanvoelen!