10 redenen om Das Box te bestellen voor je stadsspel in Oudenaarde

  • 1 De spelen die in de boxen zitten, zijn ideaal om Oudenaarde te leren kennen, je komt gegarandeerd op plekken waar je nog niet bent geweest.
  • 2 De spelen zijn geschikt voor heel diverse groepen en behoeften. Leer Oudenaarde beter kennen met fotozoektocht Super Snap, ga voor de actie en spanning met GPS-spel Super Cops of maak van je kinderen echte detectives met schattenjacht Super Secret. Super Cops en Super Snap zijn ideaal voor een vrijgezellenfeest, teambuilding of schooluitstap met jongeren uit het secundair onderwijs. Super Secret is populair op verjaardagsfeesten, familiefeesten en schoolreizen in het lager onderwijs.
  • 3 De citygames van Das box worden al 10 jaar over heel Europa gespeeld en zijn uitgegroeid tot een vaste waarde onder de citygames voor een dagje weg. Toch worden ze heel regelmatig vernieuwd, zodat ze steeds heel nieuw blijven aanvoelen.
  • 4 De activiteiten van Das Box zijn heel betaalbaar. Veel goedkoper dan andere citygames, zodat je nog geld overhoudt voor een etentje met je groep. Ideaal voor een goedkoop vrijgezellenfeest.
  • 5 Meer nog, je kan de boxen meerdere keren gebruiken, zodat je nog meer voordeel haalt uit je aankoop. Je kan de box bijvoorbeeld doorgeven aan andere afdelingen binnen je organisatie of vereniging voor hun dagje weg.
  • 6 De groepsactiviteiten van Das Box zijn meteen klaar om te spelen. Je hoeft dus zelf geen vragen of opdrachten te bedenken. De hele spelinhoud bevindt zich in de doos en de app die bij het spel hoort. In de dozen zitten ook een aantal nuttige en leuke extra’s.
  • 7 De games maken gebruik van de nieuwste interactieve mogelijkheden zoals chatbots en speciale snufjes op je smartphone.
  • 8 Niet alleen de spelers achter de telefoon of tablet zijn betrokken bij het spel. Door spelkaartjes met opdrachten toe te voegen, betrekken we ook de andere spelers bij het spel.
  • 9 Je gebruikt de activiteiten van Das Box wanneer jij wil. Wat vroeger of later op je uitstapjes beginnen? Geen probleem. Je kan met onze boxen ook makkelijk een last minute vrijgezellenfeest of last minute teambuilding organiseren.
  • 10 De activiteiten van Das Box kunnen ook bij regenweer gespeeld worden. Onze boxen en hun inhoud kunnen wel tegen wat regen. Is het echt onmogelijk om te spelen, dan kan je de activiteit gewoon verplaatsen naar een beter moment, zonder de annuleringskosten die je normaal gezien aan aan een teambuilding bureau zou betalen.

Je kan onder meer spelen in Aalst, Antwerpen, Blankenberge, Brugge, Brussel, Diest, Diksmuide, Genk, Gent, Hasselt, Ieper, Knokke-Heist, Kortrijk, Leuven, Luik, Mechelen, Namen, Oostende, Oudenaarde, Sint-Truiden, Tongeren en Turnhout.