Je school is gesloten. Wat nu? Ga je je vervelen?
Dat hoeft helemaal niet, want we hebben goed nieuws: je moet niet naar buiten om plezier te maken met je vrienden!

Doe mee met de Lockdown Games op woensdag- en zondagnamiddag.

Maak een team met je broers of zussen en voer de opdrachten uit die onze spelbegeleider Super Sam je geeft. Deze opdrachten kan je uitvoeren binnen of buiten in je tuin.

Neem een foto van de opdracht en stuur de foto naar Super Sam via Facebook Messenger. Sam zal je punten geven voor elke opdracht.

Je speelt tegen andere kinderen die ook thuis zitten en die ook hun foto’s naar Super Sam sturen. Bij de opdrachten zitten leuke doe-dingen en een aantal raadsels. Jij kiest welke opdracht je wil uitvoeren.

Wie na 2 uur spel de meeste punten heeft verzameld, wint het spel!

Hoe kan je meespelen?

Vorm een groepje van 2 of 3 spelers, bijvoorbeeld met je broers of zussen. Ben je met meer: deel de groep dan op in meerdere teams van 2 of 3 spelers.

Met dit formulier kan je je inschrijven

We spelen elke woensdag en zondag in de namiddag (14 uur). Je kan GRATIS meespelen.

Om 16 uur maken we de 2 winnaars van het spel bekend: dat is het team met de meeste punten, maar ook het team dat de leukste foto heeft opgestuurd naar Super Sam. Je speelt mee wanneer je wilt, op woensdag of zondag.

Als je wilt meespelen, ga dan naar Facebook Messenger op de telefoon van je mama of papa en zoek naar Super Sam. Zoek naar supersamdasbox in Messenger of tik m.me/supersamdasbox in de browser van je telefoon. Stuur een berichtje naar Super Sam, bijvoorbeeld ‘Hallo’ en Sam zal je vragen naar de spelcode.

Schrijf je hier in voor het spel van woensdag of zondag

Met dit formulier kan je je inschrijven

Je kan ook onze Facebook Event pagina volgen voor het allerlaatste nieuws over de Lockdown Games.

Foto’s van onze spelletjes buiten