10 redenen om Das Box te bestellen als goedkope teambuildingsactiviteit

1. Alles wat je nodig hebt in één voordelige box
Teambuilding hoeft niet duur te zijn, wij bieden twee spannende citygames aan die ideaal zijn als groepsactiviteit en daarbovenop betaalbaar blijven. De volledige spelinhoud bevindt zich in de doos. Je kan de teambuildingsactiviteit dus helemaal zelf organiseren, zonder extra kosten te maken.

2. Meteen klaar om aan je budget teambuildingsactiviteit te beginnen
Zo gemakkelijk werkt het: nadat je de doos hebt gekocht en de app hebt geïnstalleerd, ben je direct klaar om te spelen. Er is geen extra spelbegeleiding nodig.

3. Heel betaalbaar
Door deze doe-het-zelf formule kunnen we de activiteiten van Das Box tegen een voordelige prijs aanbieden. Hierdoor komen we veel goedkoper uit in vergelijking met andere teambuildingsactiviteiten.

4. Herbruikbaar, waardoor extra voordelig
Meer nog, onze games kunnen meerdere keren gespeeld worden. Je kan de box bijvoorbeeld doorgeven aan andere afdelingen binnen het bedrijf of aan andere klassen binnen je school. Zo haal je dus nog meer voordeel uit je aankoop.

5. Gratis verzending
Je kan onze box online bestellen. Deze komt dan binnen twee werkdagen GRATIS thuis of op kantoor toe.

6. Innovatief, maar daarom niet duur
De games van Das Box maken gebruik van de nieuwste interactieve mogelijkheden. Maak je klaar om met de game Super Snap een stad te verkennen met een chatbot als virtuele spelbegeleider of om met de box Super Cops een gevaarlijke gangster te achtervolgen via speciale snufjes op je smartphone.

7 Geschikt voor diverse gelegenheden, groepen en budgetten
Of je nu op teambuilding gaat met je bedrijf, je school, je sportteam, je jeugdbeweging of een andere groep, wij hebben voor iedereen en elk budget wat wils.

8. Waar en wanneer je wil
Je speelt het spel in een stad naar keuze. Je zit dus meteen goed om de teambuilding verder te zetten in een restaurant of café. Je kan ook kiezen voor een stad dicht bij huis en hoeft dus niet urenlang in de auto te zitten om een leuke en voordelige groepsactiviteit te ondernemen.

9. Slecht weer is geen probleem
De games kunnen ook bij regenweer gespeeld worden. Onze boxen en hun inhoud kunnen wel tegen een stootje. Als het echt onmogelijk is om te spelen, kan je de activiteit later laten doorgaan zonder de annulatiekosten die je bij een eventbureau zou betalen.

10.Uitstekende reputatie
De games van Das Box worden al 10 jaar over heel Europa gespeeld, maar blijven toch origineel en modern aanvoelen. Binnen veel bedrijven met een minder groot budget voor teambuilding, zijn we ondertussen een vaste waarde geworden.