10 redenen om Das Box te bestellen om een schattenjacht te organiseren

1. Eén box met alles om direct te beginnen spelen
De activiteiten van Das Box zijn meteen klaar om te spelen. Je hoeft dus zelf geen vragen of opdrachten te bedenken voor het verjaardagsfeestje. De hele spelinhoud bevindt zich in de doos en de app die bij het spel hoort. In de dozen zitten ook een aantal nuttige en leuke extra’s om je schattentocht extra spannend te maken.

2. Betaalbare schattenjacht
De activiteiten van Das Box zijn heel betaalbaar. Veel goedkoper dan andere groepsactiviteiten zodat je nog geld overhoudt om nog een pannenkoek te gaan eten met de kinderen.

3. De doos is herbruikbaar, want het is altijd leuker om meerdere keren een schattenjacht voor kinderen te organiseren
Meer nog, je kan de box meerdere keren gebruiken waardoor je nog meer voordeel haalt uit je aankoop. Op deze manier kunnen andere families, andere schoolklassen of afdelingen binnen je vereniging ook de dader proberen vinden en op de schat jagen.

4. Gratis verzending
Je kan onze box online bestellen. Deze komt dan binnen twee werkdagen GRATIS thuis toe.

5. Speel wanneer je wil
Je gebruikt de activiteiten van Das Box wanneer jij wil. Wat vroeger of later beginnen? Geen probleem. Je hoeft bij ons dus ook helemaal niet te reserveren.

6. Je hoeft niet ver van huis te gaan om op schatten te jagen
Je kan Super Secret op gelijk welke locatie gespeeld worden, zolang het spelgebied veilig en aangenaam is, zelfs een schattenjacht in Parijs als je wilt. Een bos of park is ideaal. Ook slecht weer is geen probleem. Onze boxen en hun inhoud kunnen wel tegen een stootje. Is het echt onmogelijk om te spelen, dan kan je de activiteit gewoon verplaatsen naar een beter moment, zonder de annuleringskosten die je bij begeleide activiteiten wel hebt. In het slechtste geval kan je Super Secret binnenshuis spelen.

7. Op schatten jagen met de nieuwste snufjes
De games maken gebruik van de nieuwste interactieve mogelijkheden zoals chatbots en speciale snufjes op je smartphone. Zo kan je als een echt detective op zoek gaan naar de dader en de schat.

8. In iedereen schuilt een schattenjager
Niet alleen de spelers die de telefoon of tablet vasthouden, zijn betrokken bij het spel. Door spelkaartjes met opdrachten krijgen de andere spelers ook de kans om de beste schattenjager in henzelf naar boven te halen.

9. Niets beter dan buitenspelen
Onze games brengen kinderen naar buiten voor een actief spel. Dat is toch veel leuker dan naar de bioscoop of de bowling te trekken, niet?

10. Das Box heeft een uitstekende reputatie op vlak van groepsactiviteiten
De groepsactiviteiten van Das Box worden al 10 jaar lang over heel Europa gespeeld en zijn uitgegroeid tot een vaste waarde. Toch worden ze heel regelmatig vernieuwd, zodat ze steeds recent blijven aanvoelen.