Jouw teambuilding in Parijs komt helemaal goed met een spelbox

1. Trotseer meteen de straten van Parijs
De groepsactiviteiten van Das Box zijn meteen klaar om te spelen. De hele spelinhoud voor je uitstap naar Parijs bevindt zich in de doos, en de app die bij het stadsspel hoort, kan je zonder problemen op jouw smartphone installeren. Je kan de teambuilding activiteit dus helemaal zelf organiseren!

2. Geen organisator nodig voor jouw teamuitstap naar Parijs
Omdat jij de activiteiten zelf organiseert, is een externe organisator overbodig. Zo ligt de kostprijs van onze games veel lager dan die van andere teambuilding activiteiten.

3. Geef onze games door aan vrienden of familie
Je kan de boxen meerdere keren gebruiken, zo haal je nog meer voordeel uit je aankoop! Vrienden of familie die ook een trip Parijs naar organiseren, hebben dankzij jou meteen een leuke activiteit gepland.

4. Verken Parijs zoals jij wil
Onze spelen zijn geschikt voor heel diverse groepen en activiteiten. Wil je Parijs beter leren kennen? Kies dan voor speurtocht Super Snap. Heb je toch meer zin in actie en spanning? Met Super Cops maak je de straten van Parijs gegarandeerd onveilig!

5. Extra interactief
Dankzij verschillende innovaties zijn onze games enorm interactief. Je wordt meteen in het verhaal gezogen door onze chatbots of andere technologische snufjes! Je hoeft je ook geen zorgen te maken over extra datakosten voor je spel in Parijs, want de roamingkosten zijn gelukkig verleden tijd!

6. Kies waar en wanneer je speelt
Speel de games van Das Box waar en wanneer jíj wil. Je hoeft het centrum absoluut niet te verlaten om je citygame te starten en ook je uitstap wat vroeger of later beginnen, is geen probleem!

7 Geprezen en vernieuwde games, nu ook in Parijs.
Vanaf nu kunnen onze geprezen games jouw bedrijfsuitstappen, vrijgezellenfeesten en andere gelegenheden ook in Parijs opfleuren! Bovendien worden onze games regelmatig vernieuwd, zo blijven ze heel nieuw aanvoelen.

8. Geen extra voorbereiding
Alles wat je nodig hebt voor de activiteit zit in de box. Je hoeft dus zelf niet meer te zorgen voor materiaal of andere voorbereidingen!

9. Weer of geen weer, plezier gegarandeerd
Bang dat het weer jouw citytrip in het water zal gooien? Geen zorgen, onze boxen en hun inhoud kunnen wel tegen wat regen. Trek een regenjas aan en je kan de straten van Parijs zonder zorgen trotseren!

10. Blijf in het Parijse centum
Omdat je zelf kiest waar je het stadsspel speelt, hoef je het centrum niet te verlaten. Jullie zitten dus meteen goed om jullie dagje Parijs verder te zetten in een restaurant, café of museum.